Introduktion af SPC Flooring

Hvad er SPC Flooring?

GKBM nye miljøvenlige gulve hører til stenen plastkompositgulve, kaldet SPC-gulve.Det er et innovativt produkt udviklet på baggrund af den nye generation af miljøbeskyttelseskoncept, som Europa og USA fortaler for.Nyt miljøvenligt gulv er sammensat af fem lag, fra top til bund, de er UV-belægning, slidlag, farvefilmlag, SPC-substratlag og mute pad.

Der findes mange typer SPC gulve, som kan opdeles i Herringbone SPC, SPC klik gulve, stive core SPC osv. Det er velegnet til familier, skoler, hoteller og mange andre steder.

Hvad er egenskaberne ved SPC-gulve?

1. Råmaterialerne til SPC Flooring er polyvinylchloridharpiks og naturligt marmorpulver, som er E0-formaldehyd, og uden tungmetal og radioaktive elementer, hvilket er både sikkert og miljøvenligt.

2. SPC Flooring har en unik kerneformel, der gør produktet mere stabilt og ikke nemt at deformere.

3. SPC Flooring vedtager speciel dobbeltlags beskyttelsesoverfladeteknologi og er belagt med speciel UV-belægning for at beskytte gulvoverfladen bedre og forlænge gulvets levetid.

4. SPC Flooring anvender låsespalteteknologien for at øge tykkelsen af ​​låsen, hvilket gør gulvet mere holdbart end almindeligt låsegulv.

5. Overfladen på SPC-gulvet er ikke bange for vand, og overfladeprocessen har en speciel anti-slip egenskab, som ikke er let at glide, når den er våd.

6. SPC Gulvmaterialer er brandsikre materialer, vil blive slukket i tilfælde af brand.Og det kan være effektivt flammehæmmende, brandklassificeringen kan nå B1-niveau.

7. SPC Flooring er klistret med IXEP mute pad på bagsiden, som effektivt kan absorbere lyd og reducere støj.

8. SPC Gulvoverflade har en speciel UV-belægning, kan være en god antifouling.Og det kan hæmme bakterievækst, reducere vedligeholdelsesfrekvensen

9. SPC Flooring er samlet med Unilin kliksystem, og det giver mulighed for problemfri og hurtig montering.

Hvorfor vælge GKBM?

GKBM er den nationale, provinsielle og kommunale rygradsvirksomhed for nye byggematerialer og leder af Kinas nye byggematerialeindustri.Det er anerkendt som virksomhedens teknologicenter i Shaanxi-provinsen og har verdens største organiske blyfrie profilproduktionsbase.Ved at bevare et godt omdømme for en statsejet virksomhed har GKBM i mange år fulgt produktkonceptet "Ud af GKBM, skal være den bedste".Vi vil fortsætte med at forbedre værdien af ​​vores brands, holde fast i ensartet kvalitet og gøre alt for at fremme udviklingen af ​​grønne bygninger.

sdvdfb


Indlægstid: Mar-26-2024